Vi tilbyr helsehjelp til nordmenn og andre turister

Helsehjelp på norsk med erfarent personale

Vi har til sammen mange års erfaring med å hjelpe nordmenn og andre turister med helsehjelp på legekontorer og sykehus på Gran Canaria. 

Vi snakker norsk, spansk, engelsk og tysk. Vi har både norsk og spansk lege.

Vi har åpent hele året

Hvem er vi?

Hege Strømsnes

Spesialist i allmenmedisin og medeier av Det Norske Legesenteret Gran Canaria.  Har arbeidet som lege på Gran Canaria siden 2014. Hun har studert medisin i Tromsø og har arbeidet på kirurgiske sykehusavdelinger ved Universitetssykehuset Nord Norge. (UNN) samt på en rekke ulike legekontor i nord- og sør-Norge og  i ambulansetjenesten. I tillegg  har hun jobbet med behandlingsreiser for barn med allergi, astma og atopisk eksem til Gran Canaria. Autorisert som sjømannslege og petroleumslege. Hege har i tillegg en vitenskapelig bakgrunn med doktorgrad i kjemi fra universitetet i Tromsø.

Elena Nanaa

Elena er medeier sammen med Hege Strømsnes for Det Norske Legekontoret Gran Canaria (Centro Medico Noruego) Hun kommer fra Las Palmas, men snakker flytende norsk, spansk og engelsk. Hun har utdannelse fra Næringsakademiet i Oslo og Universitetet i Kristiansand. Hun har arbeidet innen helsetjenesten i over 20 år, både på spanske sykehus og på "norske legekontor" på Gran Canaria. Hun kan svare på det meste. Hun kjenner det spanske helsesystemet og kan ordne det meste . Dette er uvurderlig viktig for nordmenn oppholder seg i kortere eller lengre tid på Gran Canaria. Å gi trygghet til våre pasienter er hennes kjennemerke.

Britt Christensen

Britt er norsk, men har bodd på Gran Canaria i mer enn 30 år. Hun er utdannet hjelpepleier og legesekretær, og har arbeidet på sykehuset Hospiten Roca og på legekontorer på Gran Canaria i over 25 år. Hun har lang erfaring med å hjelpe norske pasienter på Gran Canaria. Hun snakker norsk, spansk, engelsk, tysk og fransk. Svært mange pasienter kjenner henne og har opplevd hennes suverene service.

.

 

Eduardo Matteo Castro

 

Dr Matteo er en svært erfaren lege etter at han har jobbet som lege i 36 år.  Han er spesialist i laboratoriemedisin og har lang erfaring fra sykehus og klinikker i Spania,  Kanariøyene, Portugal, Uruguay og Brasil hvor han har jobbet mye med akuttmedisin for voksne og barn.  Her på Gran Canaria jobber han også som lege på flyplassen i Las Palmas og snakker spansk og engelsk. 

 

Anne Heyduck

 

Anne er vår dyktige sykepleier. Hun er utdannet i Tyskland men har jobbet som sykepleier på Gran Canaria i over 20 år. Hun har solid kunnskap og erfaring som sykepleier fra jobb i offentlige og private sykehus, akuttmttak og intensivavdelinger i tillegg til spanske legevakter.  Hun har god erfaring med skandinaviske pasienter. Hun snakker flytende tysk, engelsk og spansk - og forstår mye norsk.