Vi tilbyr helsehjelp til nordmenn og andre turister

Helsehjelp på norsk med erfarent personale

Vi har til sammen mange års erfaring med å hjelpe nordmenn og andre turister med helsehjelp på legekontorer og sykehus på Gran Canaria. 

Vi snakker norsk, spansk, engelsk og tysk. Vi har både norsk og spansk lege.

Vi har åpent hele året

Ta kontakt

Hvem er vi?

Hege Strømsnes

Lege og medeier. Har arbeidet på et norsk legekontor på Gran Canaria siden 2014. Hun har studert medisin i Tromsø og har arbeidet på kirurgiske sykehusavdelinger ved Universitetssykehuset Nord Norge. (UNN) Hun jobber med spesialisering innen allmennmedisin og har arbeidet på en rekke ulike legekontor i nord- og sør-Norge samt i ambulansetjenesten. I tillegg jobber hun med behandlingsreiser for barn med allergi, astma og atopisk eksem til Gran Canaria. Hege har i tillegg en vitenskapelig bakgrunn med doktorgrad i kjemi fra universitetet i Tromsø.

Elena Nanaa

Elena er medeier sammen med Hege Strømsnes for Det Norske Legekontoret Gran Canaria (Centro Medico Noruego) Hun kommer fra Las Palmas, men snakker flytende norsk, spansk og engelsk. Hun har utdannelse fra Næringsakademiet i Oslo og Universitetet i Kristiansand. Hun har arbeidet innen helsetjenesten i snart 20 år, både på spanske sykehus og på et norsk legekontor på Gran Canaria. Hun kan svare på det meste. Hun kjenner det spanske helsesystemet og det er viktig for nordmenn som bor fast på Gran Canaria. Å gi trygghet til våre pasienter er hennes kjennemerke.

Britt Christensen

Britt er norsk, men har bodd på Gran Canaria i mer enn 30 år. Hun er utdannet hjelpepleier og legesekretær, og har arbeidet på sykehuset Hospiten Roca og på legekontorer på Gran Canaria i til sammen 25 år. Hun har lang erfaring med å hjelpe norske pasienter på Gran Canaria. Hun snakker norsk, spansk, engelsk og tysk. Svært mange pasienter kjenner henne og har opplevd at de er i de aller beste hender hos henne.

Omara Trujillo Santana

Vår spanske, hyggelige sykepleier har arbeidet med norske pasienter på legekontor i Spania i fem år. Hun har spesialisert seg på akutt- og intensivmedisin ved Universitetssykehuset i Las Palmas. Hun har jobbet fem år på universitetssykehuset i Las Palmas Negrin og Insular, på Materno (Barnesykehus og fødselsklinikk) samt på Centro De Salud. Omara er i tillegg utdannet tannpleier, og har jobbet på tannlegekontor.

Dr Eduardo Matteo Castro

 

Dr Matteo er en svært erfaren lege etter at han har jobbet som lege i 36 år.  Han er spesialist i laboratoriemedisin og har lang erfaring fra sykehus og klinikker i Spania,  Kanariøyene, Portugal, Uruguay og Brasil hvor han har jobbet mye med akuttmedisin for voksne og barn.  Her på Gran Canaria jobber han også som lege på flyplassen i Las Palmas og snakker spansk og engelsk.