Estetisk medisin og velvære

Vi tilbyr laserbehandlinger, mesoterapi, PRP behandling, botoxbehandling av migrene og svetteplager,  ansikts- og kroppsbehandlinger.

Et bredt utvalg av hudbehandlinger

CO2 laserbehandling

Vi kan tilby hudbehandlinger med fraksjonert CO2-laser. Bruk av fraksjonell CO2-laser er etter all sannsynlighet den mest virkningsfulle metoden i forbindelse med hudforbedring. Den redusere og fjerner rynker, røykerynker på overleppen, arr, akne-arr, pigmentflekker m.m.

 

https://www.dekalaser.com/en-GB/product.aspx?item=SmartXide_Touch_DOT-RF

 

Estetisk medisin

Ulike former for ansikts- og kroppsbehandlinger tilbys. Vi samarbeider med Feelgood lifestyle www.feelgood-lifestyle.no. Ta kontakt for informasjon og tilbud ved å ringe oss.

Botoxbehandling av migrene og svetteplager

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud ved å ringe oss 

 

PRP behandling

PRP behandling (Platelet Rich Plasma), eller på norsk: blodplateberiket plasma, er en naturlig, foryngende behandling uten kirurgi

PRP behandling er også kjent som vampyrbehandling. Det er en naturlig og enkel behandling som forsterker hud og hår.

PRP gir gode resultater på kort tid og resultater varer opp til ett år.

PRP er effektiv mot:

-          Rynker og fine linjer

-          Tynn hud

-          Slapp og aldrende hud

-          Rynker på halsen

-          Misfarget og solskadet hud

-          Acnearr

-          Strekkmerker

-          Hårtap

 

PRP behandling har i mange år blitt brukt innen idrettsmedisin og ortopedi men har de seneste årene også blitt benyttet innen estetiske behandlinger. Den brukes også i medisin for behandling av skader, sår og for å framskynde tilheling etter kjevekirurgi.

 

PRP behandlig går ut på at man bruker pasientens eget plasma og injeserer det der hvor man ønsker en reparasjon. Plasma inneholder små blodceller; blodplater(trombocytter). Disse har som oppgave å tette skader i blodkar, stoppe blødninger, og stimulere til reparasjonav skader i vevet.

 

Det finnes mange vitenskaplige studier på at når man sprøyter inn plasma ned aktiviserte blodplater i skadet vev, vil vekstfaktorer og andre vevstilhelende faktorer som er blitt frigitt fra blodplatene, resultere i en mer effektiv reparasjon av vevet. Økt angiogenese vil gi raskere og bedret blodsirkulasjon. Den blodplateberikede plasmaen bidrar til å reparere området som behandles ved å gi cellene i området økt vekst og revitalisering.

 

Kontakt oss for mer informasjon